Jill Mansell – Ik zie je op het strand

Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Dit voelt als iets heel speciaals… maar hij verdwijnt helaas uit haar leven. Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam!

Boekinformatie
Schrijver: Jill Mansell
Titel: Ik zie je op het strand
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
Jaartal: 2017
Bladzijden: 382
Vertaler: Marja Borg
Genre: romantisch verhaal
Leeftijd: 18+

Lees dit boek
De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Of leen het boek bij de bibliotheek. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via bol.com of bazarow en ondersteun mijn website. Luisterboeken kun je kopen bij luisterrijk of bol.com.
- koop dit boek bij bol.com
- e-boek bij de bibliotheek (NL)
ikvindlezenleuk knop andere recensies lezen

Mening over het boek

Recensie van Brigitte (ouder dan 18 jaar)
1. Wat vind je van het boek?
★★★★★
2. Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Gekregen voor moederdag
3. Waar gaat het verhaal over?
Over Clemency die iemand tijdens een vlucht ontmoet en het klikt heel goed, ze komen elkaar na jaren weer tegen maar dan als vriend van de zus van Clemency. Tja en klikt het weer en hoe moet het dan verder.
4. Wie is de hoofdpersoon?
Clemency
5. Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
Sam ben heel benieuwd hoe hij eruit ziet
6. In welke periode speelt het verhaal zich af?
Heden
7. Waar speelt het verhaal zich af?
Cornwall
8. Waarom moeten anderen dit boek lezen?
Lekker dik boek, dat makkelijk leest en voor je het weet heb je het weer uit
9. Wil je nog iets anders vertellen over het boek?

10. Wil je meer boeken van deze schrijver lezen?
Ja

Tip

Op zoek naar meer informatie over de schrijver, illustrator en/of vertaler? Veel van deze boekenmakers hebben een eigen website. Je kunt ook informatie vinden op de website van de uitgeverijen of op de websites van Jeugdbibliotheek, Jeugdliteratuur, Leesfeest

Geef een reactie