Vanaf vandaag kun je het zesde deel van de serie over de Bieb-bende, Het middernachtcircus, via de website van De Bieb-bende bestellen, en zelfs laten signeren door Michael Reefs. Vanaf 1 juli kun je het boek via de boekhandel bestellen. Mijn recensie over Het middernachtcircus vind je hier.

Terwijl de vrienden van de Bieb-bende wanhopig op zoek zijn naar de geest van Rosaline, duikt er een dichte, onheilspellende mist op in Zuidbaai. Melanie weet het zeker: hier zitten de Kwade Machten achter. Dan komen er zigeuners naar het dorp. Ze zetten hun kamp en circus op bij de heuvel en de kinderen ontmoeten Irmushka, die een duistere voorspelling doet. Op tweeëntwintig juni, om middernacht – precies op de avond dat het zigneunercircus een grote goochelshow geeft – zal George zijn kasteel terughalen uit de diepste spelonken van de heuvel. Zal het hem deze keer lukken om voor eens en altijd met de Bieb-bende af te rekenen?

Om dit nieuwe deel te vieren kon je de afgelopen maanden meedoen aan een puzzelactie. Er verschenen minipuzzels op Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest en op een aantal blogs. Je kunt leuke prijzen winnen met deze winactie, zoals alle zes de delen over de Bieb-bende als hoofdprijs. Meer informatie vind je op de website van de Bieb-bende.

Met deze puzzelactie kun je toegang verdienen tot het circus en mooie prijzen winnen. Er komt een circus naar Zuidbaai. Maar het circus is omgeven door dikke mist. De mist kan alleen verdwijnen als er voldoende bezoekers naar het circus komen. Jij kan hierbij helpen! Door van januari tot juni te puzzelen verdien je punten en daarmee help je de vloek van de zigeuners te verbreken.  Om punten te verdienen heb je een toegangsticket nodig voor het circus. Deze krijg je na het aanmelden op de website van De Bieb-bende. Elke ticket heeft namelijk een eigen nummer waar je punten op worden bijgeschreven.

Zoek de letter

En nu is het moment aangebroken om op zoek te gaan naar de volgende letter. Hij zit verstopt in onderstaand plaatje…

puzzelactie Bieb-bende

Heb je de letter gevonden? Vul hem dan hier in.

Andere blogs die meedoen met deze puzzelactie zijn:

Hou ook de Facebook-pagina van De Bieb-bende in de gaten! Veel succes met het zoeken van de letter en de puzzelactie!

Recensies over De Bieb-bende

Alle afbeeldingen zijn afkomstig van Michael Reefs