De recensies van deze maand zijn, behalve door mij, geschreven door Arvid, Bart, Ben, Boris, Brent, Brigitte, Britt, Carmen, Chelsea, Colin, Corné, Cornell, Daan, Daphne, Dewi, Esmee, Eva, Eveline, Faye, Faylien, Femke, Floor, Floortje, Guus, Gwen, Hansje, Ilya, Iris, Jamy, Jan, Jasmijn, Jelle, Jelmer, Jim, Jitske, Joësta, Joost, Joyce, Jurre, Karim, Kay, Kevin, Kimi, Koen, Lars, Lieke, Louise, Lotte, Louise, Luc, Luna, Luuk, Lyndsey, Lynn, Manar, Mandy, Manon, Mark, Martin, Martijn, Merel, Ming, Myrthe, Nedjat, Nick, Nikky, Nikolas, Noa, Noah, Nova, Olivier, Phere, Ralf, Rhodé, Rick, Ries, Roos, Ruben, Rubie, Sam, Sammy, Sanne, Sara, Sarah, Siep, Simon, Stan, Stijn, Suze, Sylvana, Tessa, Thomas, Thijs, Tim, Tom, Vanja, Vigo, Viggo, Wouter, Yara, Yuan, Zoë en anonieme recensenten.

Leeshelden

Met dank aan uitgeverijen Callenbach, De Wakkere Muis, Rose Stories voor deze boeken

Recensieboeken

Met dank aan uitgeverijen Concertobooks, Connie Snoek, CPNB, De Fontein, De Harmonie, Karmijn, Kluitman, KNNV, Leopold, Maretak, Ploegsma, Stormsteen, Querido en uitgeverij Nanda voor deze boeken

Geef een antwoord