Sinds december 2015 heeft Ikvindlezenleuk leeshelden: kinderen die dol op lezen zijn en het leuk vinden om reclame te maken voor de website. Ze zijn speciaal door mij uitgekozen. Ben jij benieuwd wat ze deze maand hebben gelezen? Dat kun je hieronder zien… Hier kun je meer lezen over wie de leeshelden zijn en welke boeken ze inmiddels gelezen hebben.

Ikvindlezenleuk heeft deze boeken gekregen van uitgeverijen Clavis, De Wakkere Muis, Kijk en Lees, Lemniscaat, Levendig. Dank jullie wel! Sommige boeken heb ik eerder als recensieboek gekregen en nu doorgegeven aan de leeshelden. De monstersnackbar, hap, slik, wegwezen! heb ik een keer gewonnen bij uitgeverij Veltman.

boeken voor 6-

  1. Claire Harrison – Willem

boeken voor 6+

  1. Michiel van de Vijver – Joep, in volle vaart

boeken voor 8+

  1. David O’Connell – De monstersnackbar, hap, slik, wegwezen
  2. Geronimo Stilton – Wat moet ik met een mammoet?

boeken voor 10+

  1. Sjoerd Kuyper – De duik
  2. Victor Kammeijer – De zandzuiger