Wat lazen de leeshelden in oktober?

Sinds december 2015 heeft Ikvindlezenleuk leeshelden: kinderen die dol op lezen zijn en het leuk vinden om reclame te maken voor de website. Ze zijn speciaal door mij uitgekozen. Ben jij benieuwd wat ze deze maand hebben gelezen? Dat kun je hieronder zien… Hier kun je meer lezen over wie de leeshelden zijn en welke boeken ze inmiddels gelezen hebben.

Ikvindlezenleuk heeft deze boeken gekregen van uitgeverijen Björn Books, Callenbach, De Wakkere Muis, ROSE Stories. Dank jullie wel! Sommige boeken heb ik eerder als recensieboek gekregen en nu doorgegeven aan de leeshelden.

boeken voor 8+

  • Geronimo Stilton – Zeesnorren & monsterdraken (recensie van Ilya)
  • Thea Stilton – De choco cup (recensie van Zoë)

boeken voor 10+

  • Astrid Sy – De brieven van Mia (recensie van Iris)
  • Kimberley Brubaker Bradley – De oorlog die mijn leven redde (recensie van Iris)

boeken voor 12+

  • Jeany Bijloo – Chaos compleet (recensie van Iris)
boekomslag Jeany Bijloo - Chaos compleet
Jeany Bijloo – Chaos compleet