aftellen nummer 2

Mijn favoriete boeken van 2017: nummer 2

Tot nu toe (26 december) heb ik dit jaar 159 boeken gelezen (overzicht met alle boeken). De komende dagen zal ik er nog wel een paar lezen, maar vanaf 27 december laat ik elke dag een boek uit mijn top 5 over 2017 zien.

Ik heb dit jaar 2 boeken niet uitgelezen (Alwyn Hamilton – Rebel of the sands, Emily Bain Murphy – The disappearances). Ik gaf 3 boeken 5 sterren (waarvan 1 boek een herleesboek was), 91 boeken 4 sterren, 62 boeken 3 sterren en 3 boeken 2 sterren. Oftewel, ik heb veel goede, interessante en leuke boeken gelezen.

Nummer 2

Ella is net verhuisd, het is 2017, en vanuit haar kamer kijkt ze uit op een groot vervallen huis, Thornhill. Ze denkt in de verwilderde tuin een meisje te zien, en gaat op onderzoek uit. Parallel lees je het verhaal van Mary. Thornhill was een opvanghuis voor meisjes, en Mary was een van de laatste bewoners, toen het huis in de jaren tachtig werd opgeheven…

Het omslag laat al zien dat het een spannend verhaal zal zien. Dit boek vertelt een verhaal in tekst en illustraties. Het verhaal was spannend, zielig en best eng.

Heb jij dit boek gelezen/ Wat vond je ervan? Hier kun je zelf een recensie schrijven over dit boek (of over een ander boek).