boekomslag Niki Smit - 100% Bo

Bo gaat met haar moeder een jaar in New York wonen. Haar moeder werkt als fotograaf voor Amerikaanse modebladen. Bo is stikzenuwachtig voor haar eerste schooldag op Junior High School. Maar dankzij haar boek How To Be Popular wordt Bo in no time vriendinnen met de populaire cheerleaders Abby en Chloe. En voor ze het weet heeft ze gezoend met Justin, de knapste jongen van haar school. Bo is onder de indruk van alle aandacht die ze door haar nieuwe vriendje krijgt, maar waarom krijgt ze steeds de kriebels als ze Luca ziet, de zoon van de bakker? En wat doet een beroemd Calvin Klein-model bij háár thuis onder de douche?

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van anoniem (10-12 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
Gekregen van iemand
Wat vind je van het boek?
★★★★☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik heb het boek niet zelf uitgekozen, Ik heb het gekregen ik mocht wat uitzoeken dus toen koos ik een boek van 100%
Welke steekwoorden passen bij het boek?
lang, leuk, realistisch, romantisch, vrolijk
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt?
Ja van Janneke Dröge
Wat vind je van de illustraties? Passen ze bij het verhaal?
Ja ze passen erbij ik vind dat het heel mooi getekend is.
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemiddeld
Waar gaat het verhaal over?
Het gaat over een meisje dat Bo heet ze woont in Nederland maar ze verhuisd naar New York met haar moeder. Ze mist haar vrienden in Nederland heel erg ze moet in New York ook naar school. Ze moet dus naar een nieuwe school daar gaat ze alleen naartoe als ze er is wil ze heel graag bij de stoere meiden horen ze is er toen bij gaan zitten maar een van die meisjes is verliefd op de knapste jongen van de school. Dat meisje laat die jongen zien en gelijk word Bo ook een beetje verliefd. (die jongen heet Justin) Als justin Bo ziet vraagt Justin of Bo wil komen kijken bij de handbal wedstrijd maar dan gebeurt er wat en door dat wat er gebeurt komt er een probleem. Wil je weten wat er gebeurt lees het boek dan.
Wie is de hoofdpersoon?
Bo
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
Ja Bo ik denk gewoon chillen.
In welke tijd speelt het verhaal zich af?
Weet ik niet
Waar speelt het verhaal zich af?
In New York
Waarom moeten anderen dit boek lezen?
Omdat het een heel leuk boek is.
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
Nee eigenlijk niet het enige is dat mensen het boek gewoon moeten gaan lezen.
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ja, ik wil het boek nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen