Rob Bouber – De enige, echte, originele… Karel Cavia (1e recensie)

Ik ben Karel. Karel Cavia. Ja, ik ben een cavia, de slimste cavia ter wereld. En daarom hebben ze een boek over me gemaakt. Wat zeg ik: voor twee boeken hebben ze al geschreven en getekend en muziek gecomponeerd. En er komen nog meer boeken bij. Jaja, ik ben de hoofdpersoon in een serie. Ik ben een soort soap-ster. O nee, dat is televisie. Nou, dan ben ik een boeken-ster. En een luister-ster, want bij alle boeken zit ook steeds een cd, waarmee je mijn avonturen kunt beluisteren. Ik heb het erg naar mijn zin in het huis waar ik woon. Dat komt omdat er ook leuke mensen wonen: Pieter en Plien en hun vader en moeder en Dolle Dries, van wie ik nooit last heb, want hij kan mij goed velen. Net als de andere gezinsleden gebruik ik het hele huis. Ik mag door alle kamers rennen en fietsen en ik mag slapen en eten waar ik wil. Het liefst ben ik natuurlijk op de kamers van Pieter of Plien, want dat zijn toch mijn grootste vriendjes…

kno meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van anoniem (8-10 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
Geleend bij de bibliotheek
Wat vind je van het boek?
★★★★★
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Andere mensen zeiden dat het een leuk boek is
Welke steekwoorden passen bij het boek?
grappig
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt?
ja.Iris Boter
Wat vind je van de illustraties? Passen ze bij het verhaal?
Ze zien er grappig uit.ja
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemakkelijk
Waar gaat het verhaal over?
Karel cavia woont bij mensen en deze cavia heeft een neef drie huizen verderop en hij heeft een vriendin laatst zij hij wat over sex
Wie is de hoofdpersoon?
Karel cavia
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
nee
In welke tijd speelt het verhaal zich af?
Nu
Waar speelt het verhaal zich af?
in een huis
Waarom moeten anderen dit boek lezen?
omdat het gewoon cool is!!
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Wil je het boek nog een keer lezen?
Weet ik niet