logo van Jonge JuryMorgen is de Dag van de Jonge Jury waarbij de leden van het Jonge Jury Boekgenootschap de prijzen mogen uitreiken, de Debuutprijs en de Prijs van de Jonge Jury. Voor volgend jaar is de organisatie op zoek naar nieuwe leden:

Ben jij een fanatieke lezer en tussen de 12 en 16 jaar oud? Dan is het lidmaatschap van het Jonge Jury Boekgenootschap echt iets voor jou! Als lid van het Jonge Jury Boekgenootschap ben je, samen met negen anderen, ambassadeur van de Jonge Jury. Je wordt verwend met stapels boeken en wordt tot en met november 2018 gevraagd zoveel te lezen als je kan. Elk boek dat is uitgekomen in 2018, dat voldoet aan de Jonge Jury eisen en jou aanspreekt krijg je op aanvraag toegestuurd.

Meer informatie en hoe je je kunt aanmelding staat op de website van de Jonge Jury.

Meer informatie over de Jonge Jury, met eerdere winnaars, vind je hier.