poster Boekids 2018

Verslag van boekids 2018

Op zondag 3 juni was ik in Den Haag bij Boekids. Ik schreef al eerder wat er allemaal te doen zou zijn. Ik was gevraagd om leestips te komen geven. Ik had een plekje bij de stand van kinderboekwinkel Alice in Wonderland. Tegenover ons stond een tafel waar schrijvers zouden signeren.

Ik heb vandaag voor het eerst aan kinderen leestips gegeven en dat was best lastig. Er zitten duizenden boeken in mijn hoofd, maar die moeten er wel op dat moment uitkomen. Ik hoop dat de kinderen blij zijn met hun leestips.

Het signeren aan het tafeltje tegenover de stand van de kinderboekwinkel was niet zo handig. Naast mij was nog genoeg plek. In de loop van de dag hebben verschillende schrijvers naast mij hun boeken gesigneerd. Leuk om dat zo van dichtbij mee te maken. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook een boekenlegger van Ikvindlezenleuk met het gesigneerde boek mee te geven. Hopelijk levert dat recensies op…

Ik vond het een erg gezellige dag en hoop volgend jaar weer aanwezig te zijn. Helaas heb ik geen tijd gehad om bij andere activiteiten te kijken.

 

 

De eerste twee foto’s zijn door mijzelf gemaakt, de andere twee door Marte Jongbloed