14 juli: Deborah van der Vliet

geplaatst in: zomerlezen | 0

Welk boek wil jij deze zomer lezen? Deze vraag stelde ik aan 62 schrijvers, illustratoren, vertalers, uitgeverijen en leesbevorderaars. Het hoefde niet per se een jeugdboek te zijn. Tijdens zomerlezen, in juli en augustus, zal elke dag iemand anders deze vraag beantwoorden. Het overzicht met alle antwoorden vind je op deze pagina.

 

Welk boek wil ik deze zomer lezen?

 

 

Informatie over het boek

boekomslag Susin Nielsen - Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. LarsenSusin Nielsen – Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen
Lemniscaat 2018, 272 bladzijden, vertaald door Lydia Meeder, 15+
Henry moet een nieuw leven zien op te bouwen. In een nieuwe stad waar niemand weet wat er gebeurd is. Op aanraden van zijn therapeut begint hij een dagboek. Een ongemakkelijk dagboek. Vol zwarte humor en keiharde eerlijkheid. Henry en zijn vader proberen hun nieuwe leven vorm te geven en worden daarin geholpen door Henry’s geweldige nieuwe vriend Farley, hun nieuwsgierige Indiase buurman die ze maar curry blijft brengen en Karen, de vrouw die in hetzelfde gebouw woont en wel héél geïnteresseerd is in Henry’s vader. Maar wat zal er gebeuren als ze HET ontdekken?

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Over Deborah van der Vliet

Deborah werkt als jeugdbibliothecaris in de hoofdvestiging van de OBA (openbare bibliotheek Amsterdam). Ze heeft een blog over lezen en boeken, Boekielezen

 

 

Het filmpje heb ik van Deborah van der Vliet gekregen om te gebruiken bij deze blogbijdrage

 

 

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen

Geef een reactie