Vandaag werd de ANV Debutantenprijs uitgereikt in het Dordrechts Museum. Meer informatie over de ANV Debutantenprijs vind je hier.

 

De winnaar is…

boekomslag Rinske Hillen - HoutrotRinske Hillen – Houtrot
Querido 2017, 256 bladzijden, 18+
Natuurfilosoof Bram Wenksterman bewoont een pand aan de Amsterdamse Keizersgracht dat al generaties lang in zijn familie is. In de immense achtertuin liggen zijn voorouders begraven. De fundering moet dringend worden aangepakt en er zit niets anders op dan geld te vragen aan zijn rijke schoonvader. Dat ligt gevoelig, want Wenkstermans vrouw is pas opgenomen in een psychiatrische inrichting en de meningen zijn verdeeld: nam hij de juiste beslissing? Intussen organiseert zijn minnares een verrassingsfeest voor zijn vijfenvijftigste verjaardag. Als zijn dochter Amber voor die gelegenheid naar huis komt, ontdekt ze een voortwoekerend geheim. Het feest blijkt de aanzet tot een ongekend dramatische climax.

 

Meer informatie over dit boek vind je hier.

 

 

 

Geef een reactie