Welk boek wil jij deze zomer lezen? Deze vraag stelde ik aan 62 schrijvers, illustratoren, vertalers, uitgevers en leesbevorderaars. Het hoefde niet per se een jeugdboek te zijn. Tijdens zomerlezen, in juli en augustus, zal elke dag iemand anders deze vraag beantwoorden. Het overzicht met alle antwoorden vind je op deze pagina.

zomerlezen 2018 alexandra penrhyn lowe

Dit is het boek dat ik deze zomer wil lezen…

Deze zomer ben ik heel druk met schrijven, op dit moment ben ik bezig met drie projecten: een non-fictie boek, het eerste deel van een nieuwe boekenserie en een tiener-horrorfilm. Weinig tijd om te lezen dus, maar het boek ‘Spinder‘ (uitgeverij Querido, 1012) van Simon van der Geest ligt boven op de stapel. Spinder stond al een tijd op mijn verlanglijstje nadat ik ‘Spijkerzwijgen‘ had gelezen. Ik vind dat Simon prachtig kan schrijven, daardoor is het lezen van zijn boeken echt een feestje. Klaas, Daantje en ik blijven deze zomer thuis en ik lees graag in onze hangstoel op het balkon. Fijne zomer allemaal!

Informatie over het boek

Dit is het schrift van Hidde. Hij heeft een insectenverzameling in de kelder en nu wil zijn broer die kelder inpikken. En dus is het oorlog. Hidde maakt geen enkele kans, maar hij heeft één wapen: het geheim dat de broers al een paar jaar bewaren. Een verschrikkelijk geheim.

Over Alexandra Penrhyn Lowe

De foto heb ik van Alexandra Penrhyn Lowe gekregen voor bij deze blogbijdrage

Geef een antwoord