Op zondag 16 september is er een groot Dummie de mummie-feest in theater De Meerse in Hoofddorp. Dit feest is ter gelegenheid van het tiende deel over Dummie de mummie, Dummie de mummie en de schat van Sohorro. Tosca Menten hoopt meer dan 250 mummies bij elkaar te krijgen voor de recordpoging. Behalve de recordpoging is er deze dag nog veel meer te doen. Zo treedt Tosca Menten twee keer op met haar voorstelling Yah Maashi Mon! Er zijn allerlei leuke en sportieve activiteiten, je kunt het nieuwe boek kopen en laten signeren.

Meer informatie over het feest en het kopen van kaartjes vind je hier. De recordpoging begint om 14 uur en daarvoor hoef je geen kaartje te kopen.

 

2 reacties

  1. Raar dat je op het jeugdjournaal iedere scheet van shcreeuwende bloggers en kinderinfluencers ziet, maar dat er aan zoiets niet eens aandacht is besteed! Ik had het en heel leuk onderwerp gevonden.

  2. Author

    volgens mij was het de volgende dag op het Jeugdjournaal

Geef een reactie