Zaterdag 20 oktober was de boekpresentatie van Polles taartenboek bij boekhandel Donner in Rotterdam. Simone van der Wal, boekverkoper bij Donner en ook bekend als SugarNinja, heeft de recepten voor dit boek bedacht.

Simone demonstreerde hoe je de ananastaart, waarvan het recept in Polles taartenboek staat, moet decoreren. Daarna nodigde ze een kind uit het publiek uit om het decoreren zelf te proberen. Tenslotte was het tijd om taart te proeven 🙂 Ondertussen mocht iedereen die dat wilde een stukje van de ananastaart versieren en al snel was de taart helemaal klaar.

 

 

 

Een week eerder heb ik mijn boek door Simone laten signeren en gingen we samen op de foto bij de mooie display die in de winkel staat. Zelfs Dikkie Dik kijkt tevreden toe.

 

De foto’s zijn door mijzelf gemaakt, behalve de foto waar Simone en ik samen op staan. Deze foto is gemaakt door Eelco van boekhandel Donner

 

Geef een antwoord