Aby Hartog werkt bij De Kinderboekwinkel in Amsterdam. Aby maakt voor De Kinderboekwinkel regelmatig filmpjes waarin hij vertelt over een boek. Deze filmpjes worden ook gedeeld op Ikvindlezenleuk. Veel kijkplezier!

 

 

Informatie over het boek

boekomslag Dalilla Hermans - Brown girl magicDalilla Hermans – Brown girl magic
Davidsfonds 2018, 32 bladzijden, illustraties van Fatinha Ramos, 6-
Noen komt thuis van school, boos en verdrietig. Iemand had gelachen met haar donkere huid en wilde krullen. Hij had gezegd dat ze maar weg moest gaan. Maar Noen wil helemaal niet weg. En dat hoeft ook niet, want Noen is prima zoals ze is. Meer nog, ze is MAGISCH.

Hier vind je meer informatie over het boek en kun je een recensie schrijven

Koop het boek bij De Kinderboekwinkel

 

 

Met dank aan Aby Hartog en De Kinderboekwinkel voor het filmpje