Aby Hartog werkt bij De Kinderboekwinkel in Amsterdam. Aby maakt voor De Kinderboekwinkel regelmatig filmpjes waarin hij vertelt over een boek. Deze filmpjes worden ook gedeeld op Ikvindlezenleuk. Veel kijkplezier!

 

 

Informatie over het boek

boekomslag Reine De Pelseneer - Alleen zachtReine De Pelseneer – Alleen zacht
De Eenhoorn 2018, 40 bladzijden, illustraties van Leen De Pelseneer, 6-
In dit abc-boek ga je samen met Kat op ontdekking in een flat vol leuke spullen. Van bloem tot goudvis, van lamp tot veter: in deze flat overkomt Kat de ene grappige gebeurtenis na de andere. De kleurrijke illustraties en pittige versjes maken kinderen op een speelse manier vertrouwd met het alfabet.

Hier vind je meer informatie over het boek en kun je een recensie schrijven

Koop het boek bij De Kinderboekwinkel

 

 

Met dank aan Aby Hartog en De Kinderboekwinkel voor het filmpje

 

Geef een antwoord