Tijdens de Kinderboekenweek was Milja Praagman op bezoek bij boekhandel Donner in Rotterdam. Zij heeft dit jaar het speciale prentenboek voor de Kinderboekenweek gemaakt. Dat prentenboek heet ‘Kom erbij!‘.

Milja Praagman begon met een paar illustraties. Ze vroeg de kinderen in het publiek wat ze zagen. Op de ene foto zie je een vorm die lijkt op een hoed, maar bij de andere foto zie je dat het een slang is die een olifant heeft opgegeten. Dat vonden de kinderen erg grappig. Daarna las ze voor uit ‘Kom erbij!’. Ze vertelde over andere boeken en liet het zilveren penseel zien dat ze in 2017 won voor ‘Omdat ik je zo graag zie’.

 

Over Milja Praagman

Op de website van Milja Praagman vind je meer informatie over haar en haar boeken.

Hier vind je boeken van Milja Praagman op Ikvindlezenleuk.

 

 

De foto’s zijn door mijzelf gemaakt