Lezen of niet? – 67 seconden

geplaatst in: lezen of niet | 2

Bekijk het omslag

boekomslag Jason Reynolds - 67 seconden

 

Lees de samenvatting

Jason Reynolds – 67 seconden
Blossom Books 2018, 304 bladzijden, vertaald door Maria Postema, 15+
67 seconden. Zeven verdiepingen. Drie regels. Een wapen. Will staat 67 seconden in de lift naar beneden, met in zijn broekband een pistool. Zijn broer Shawn is vermoord, en Will weet wat er van hem verwacht wordt. Niet snitchen. Niet huilen. Wraak.

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek? Vertel in een reactie hieronder waarom jij dit boek wel of niet zou lezen.

Lijkt '67 seconden' jou een leuk boek?

View Results

Laden ... Laden ...

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Responses

 1. Hilma

  Misschien dat ik dit boek ga lezen, misschien ook niet. Het verhaal klinkt indrukwekkend en ik denk dat het een goed boek is, alleen is het onderwerp nogal dramatisch. Dus ik denk dat ik dit boek wel noteer, maar of ik het ga n idee op dit moment.

 2. Mathilde / ikvindlezenleuk

  Ik vind het omslag intrigerend en samen met de korte tekst over het verhaal maakte dit mij erg nieuwsgierig

Geef een reactie