Lees de samenvatting

De happy camper is hét boek voor iedereen die gaat kamperen. Manfred de yeti neemt zijn lezers mee op zijn kampeeravonturen en vertelt alles wat hij inmiddels weet over inpakken, de tent opzetten, koken, spelen en slapen op de camping, de grootste campingongemakken, “wild life” en nog veel meer. In het boek staan verder handige tips, leuke weetjes en hilarische interviews. Manfred is zelf gelukkig altijd vrolijk en optimistisch, ook als alles tegenzit. En zeg nou zelf: dat gebeurt weleens als je gaat kamperen…

Bekijk het omslag

Geef jouw mening

Zou jij dit boek willen lezen of niet?

[poll id=”24″]

1 reactie

  1. Author

    Ik vind het omslag erg grappig: een yeti kan toch niet kamperen? Verder hou ik van kamperen en ben ik benieuwd naar de avonturen van de yeti

Geef een antwoord