Lees de samenvatting

Om het dorp van Muis staat een grote rode muur. Niemand weet hoe die muur er gekomen is. Wat iedereen wél weet, is dat het eng en gevaarlijk is achter de muur. Maar Kleine Muis is nieuwsgierig… Zal ze een kijkje achter de muur durven nemen?

Bekijk het omslag

Geef jouw mening

Zou jij dit boek willen lezen of niet?

[poll id=”16″]

4 reacties

  1. Prachtig boek over hoe angst en vooroordelen je perceptie op het leven kunnen beïnvloeden. Mooie boodschap!

  2. Een leuk boek weet ik niet, maar de omslag maakt nieuwsgierig & het onderwerp nodigt uit (denk ik) tot mooie gesprekken over bang zijn en durven. Ik ben wel benieuwd hoe dit zal zijn, omdat het boek geschreven is voor de leeftijd van 6 jaar.

  3. Author

    Ik weet niet of ik dit boek wil lezen. Het omslag vind ik niet zo mooi, maar de tekst maakt wel nieuwsgierig

  4. Gaat over durven ook als je ‘klein’ bent. Over verder kijken dan de rest. Mooie levensles. Zeker lezen, ook met grotere kinderen!

Geef een antwoord