Lees de samenvatting

Diep in het oerwoud van Tanzania staan chimpansees David Grijsbaard en Goliath opeens oog in oog met een vreemde aap. In hun bos leven bavianen, franjeapen en andere chimpanseegroepen – maar ze hebben nog nooit zo’n vreemde aap gezien, met alleen maar haren boven op hun hoofd. Goliath is huiverig voor de aap, die hen voortdurend volgt en bespioneert. David daarentegen is nieuwsgierig. Wie is deze vreemde aap?

Bekijk het omslag

Geef jouw mening

Zou jij dit boek willen lezen of niet?

[poll id=”28″]

2 reacties

  1. De boeken van Lefébure zijn fantastisch! Ik heb de serie van Raaf en Papegaai helezen, geweldig! Dus ik zou deze ook zeker willen lezen.

  2. Ik ken de boeken over Raaf en papegaai, en ik vind die prachtig geïllustreerd. Het is bij “Een vreemde aap” het gezichtspunt dat mij ten zeerste interesseert. Bovendien kan ik uuuuren naar chimpansees en andere apen zitten/staan kijken in de dierentuin, dus ja, eigenlijk ben ik heel benieuwd naar dit boek!

Geef een antwoord