Lees de samenvatting

Sinds haar ouders om onduidelijke redenen zijn vertrokken, woont de 17-jarige Hazel in bij haar oom. Wanneer hij haar een keer in een dronken bui aanvalt, vlucht ze naar het bos net buiten de stad. Daar wordt ze opgevangen door een groep mensen, die witte heksen blijken te zijn. Een van hen ontdekt dat Hazels geheugen is behekst. Dat verklaart ook waarom ze zich zo weinig van vroeger herinnert. Maar wie heeft haar behekst? En waarom? Als ze tijdens een tarotlegging de “doodkaart’ trekt, voelt ze zich allesbehalve veilig…

Bekijk het omslag

Geef jouw mening

Zou jij dit boek willen lezen of niet?

[poll id=”22″]

3 reacties

  1. Ik heb het boek gelezen en ik vond het erg leuk. Ik ga dan ook zeker deel 2 lezen.

  2. Ik heb deel 1 van ‘Hazels pentakel’ met veel plezier gelezen. Ik vond het een goed geschreven (mooie stijl), spannend boek. Aan de ene kant is het een heel realistisch verhaal over een meisje dat in het hier en het nu op zoek is naar zichzelf. En deels is het verhaal ook wat magisch, omdat Hazel in een orde van witte heksen belandt en het heden (het alledaagse) vervlecht raakt met een donker verleden en een boosaardige heks. Ik ben benieuwd naar het vervolg van Hazels zoektocht in deel 2.

  3. Author

    Het omslag zou ik in de boekwinkel niet snel oppakken, maar het verhaal lijkt me wel interessant.

Geef een antwoord