Lezen of niet lezen? – Schaduw van de vos

geplaatst in: lezen of niet | 3

Bekijk het omslag

boekomslag Julie Kagawa - Schaduw van de vos

 

Lees de samenvatting

Julie Kagawa – Schaduw van de vos
Harper Collins YA 2018, 416 bladzijden, vertaald door Karin de Haas, 15+
Eens in de duizend jaar, wanneer een nieuw tijdperk aanbreekt, krijgt degene die op dat moment eigenaar is van een geheimzinnige perkamentrol een geweldige kans. Hij of zij kan de grote Kami-draak aanroepen en een wens doen. De nieuwe tijd is bijna daar, en boze krachten zijn erop uit om de rol in handen te krijgen… Yumeko is een meisje met een gevaarlijk geheim. Ze is een shapeshifter, iemand die van gedaante kan veranderen, iets wat niemand mag weten. In de tempel waar ze is opgegroeid, leert ze hoe ze die kracht kan gebruiken én tegelijkertijd verborgen kan houden. Tot de tempel op een dag in brand wordt gestoken en alle bewoners in de vlammen omkomen. Behalve Yumeko. Zij kan nog net op tijd ontsnappen, mét de grootste schat van de tempel: een stuk van de eeuwenoude perkamentrol.

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek? Vertel hieronder waarom jij dit boek wel of niet zou lezen.

Lijkt 'Schaduw van de vos' jou een leuk boek?

View Results

Laden ... Laden ...

 

3 Responses

  1. Hilma

    Dit boek ga ik zeker lezen, sterker nog, ik heb het reeds gekocht. Het lijkt mij een spannend en uniek verhaal, vol mysterie. Ik ben er heel erg benieuwd naar.

  2. Mathilde / ikvindlezenleuk

    ik ben dit boek aan het lezen en ik wilde het lezen omdat het me een spannend en interessant lijkt

  3. Ingrid

    Ik ga het zeker lezen! Ik hou van fantasy een beetje magie, spanning en andere culturen en dat zit volgens mij allemaal in dit boek. Bovendien vind ik de omslag er erg aantrekkelijk uitzien

Geef een reactie