Lees de samenvatting

Eens in de duizend jaar, wanneer een nieuw tijdperk aanbreekt, krijgt degene die op dat moment eigenaar is van een geheimzinnige perkamentrol een geweldige kans. Hij of zij kan de grote Kami-draak aanroepen en een wens doen. De nieuwe tijd is bijna daar, en boze krachten zijn erop uit om de rol in handen te krijgen… Yumeko is een meisje met een gevaarlijk geheim. Ze is een shapeshifter, iemand die van gedaante kan veranderen, iets wat niemand mag weten. In de tempel waar ze is opgegroeid, leert ze hoe ze die kracht kan gebruiken én tegelijkertijd verborgen kan houden. Tot de tempel op een dag in brand wordt gestoken en alle bewoners in de vlammen omkomen. Behalve Yumeko. Zij kan nog net op tijd ontsnappen, mét de grootste schat van de tempel: een stuk van de eeuwenoude perkamentrol.

Bekijk het omslag

Geef jouw mening

Zou jij dit boek willen lezen of niet?

[poll id=”13″]

3 reacties

  1. Dit boek ga ik zeker lezen, sterker nog, ik heb het reeds gekocht. Het lijkt mij een spannend en uniek verhaal, vol mysterie. Ik ben er heel erg benieuwd naar.

  2. Author

    ik ben dit boek aan het lezen en ik wilde het lezen omdat het me een spannend en interessant lijkt

  3. Ik ga het zeker lezen! Ik hou van fantasy een beetje magie, spanning en andere culturen en dat zit volgens mij allemaal in dit boek. Bovendien vind ik de omslag er erg aantrekkelijk uitzien

Geef een antwoord