Lees de samenvatting

Hoshiko is de sterattractie van het gevaarlijkste circus van Engeland, waar kinderen van immigranten moeten optreden met gevaar voor eigen leven. De heersende, autochtone elite is dol op de show. Hoe gruwelijker, hoe beter. Wanneer Ben, zoon van een machtig minister, voor het eerst de show bezoekt, wordt hij op slag verliefd op Hoshiko. Maar terwijl zij adembenemende kunsten op het hoge koord vertoont, wachten onder haar hongerige leeuwen. Kan Ben haar helpen ontsnappen uit deze gevangenis? En heeft hij de moed het systeem aan te klagen dat zijn moeder als minister in stand houdt?

Bekijk het omslag

Geef jouw mening

Zou jij dit boek willen lezen of niet?

[poll id=”19″]

2 reacties

  1. Author

    Toen ik het omslag voor het eerst zag vond ik het direct fascinerend. De omschrijving van het boek trok me over de streep om dit boek te lezen.

  2. Ik vond dit een geweldig mooi boek! Het verhaal was uniek en ik heb ademloos gelezen. Alles kwam voorbij aan emotie: spanning, drama, gevaar, romantiek. Ik wacht met spanning op deel 2.

Geef een antwoord