Lees de samenvatting

Bianca is een meisje met een gebruiksaanwijzing, vindt haar moeder, die al genoeg te stellen heeft met zorgenkind Alan, Bianca’s broertje. Bianca is onhandelbaar. Dat zegt haar vader. Hij is met “zijn Cruz’ naar een woongroep verhuisd en heeft zijn dochter liever niet elk weekend op bezoek. Bianca is merkwaardig, zegt Billie King, Bianca’s favoriete actrice. Op een warme middag in augustus zit ze zomaar in de woonkamer een kopje thee te drinken. Bianca zelf weet niet goed hoe ze zich voelt of hoe ze haar gedachten stil moet krijgen. Het liefst zou ze bij niemand horen. Maar vandaag, met Billie King in de buurt, wordt ze opeens duidelijker dan ooit en geeft ze een nieuwe betekenis aan onhandelbaar.

Bekijk het omslag

Geef jouw mening

Zou jij dit boek willen lezen of niet?

[poll id=”33″]

2 reacties

  1. Boek gelezen. Geen woord teveel, korte zinnen, met veel kracht geschreven.
    Aanrader.

  2. Natuurlijk lezen! Omdat ik Bart Moeyaert’s boeken ALTIJD lees. En omdat Bianca je zo strak aankijkt, alsof ze wil zeggen: léés over mij, alsjeblieft.

Geef een antwoord