Lees de samenvatting

Als een jong vosje per ongeluk in een kuil valt, begint er een droom zoals hij nog nooit heeft gehad. Hij beleeft zijn hele vossenleven opnieuw. Vanaf het moment dat hij heel klein was, zo klein als een appeltje. Opnieuw gaat hij voor het eerst naar buiten, het hol uit, midden in de nacht. Hij speelt weer met zijn vossenbroer en -zusjes in het bos en de duinen. Hij ontmoet weer het ree en de mensenjongen. dan is daar de KLAP en belandt Vosje in een diepe kuil… Maar gelukkig is de redding nabij!

Bekijk het omslag

Geef jouw mening

Zou jij dit boek willen lezen of niet?

[poll id=”31″]

2 reacties

  1. Ik ga het zeker lezen! Onze mascotte voor de bibliotheek op school is Jos de biebvos. Het lijkt mij geweldig om onze Jos dit boek te laten presenteren???? in de klas.

  2. Ik heb hem al zien liggen in de winkel maar nog niet gelezen. De tekeningen zien er iig super mooi uit.

Geef een antwoord