Lees de samenvatting

Op een dag wordt de muis door een wolf opgegeten en belandt in diens maag. Daar blijkt hij niet de enige te zijn: er woont al een eend! En wat heeft die eend het goed voor elkaar met zijn mooi gedekte tafel en zijn platenspeler. Maar het mooiste van het leven in de buik van de wolf is dat je niet meer bang hoeft te zijn om opgegeten te worden door een wolf. Al met al zo slecht nog niet! Totdat er een jager ten tonele verschijnt…

Bekijk het omslag

Geef jouw mening

Zou jij dit boek willen lezen of niet?

[poll id=”20″]

2 reacties

  1. De prenten zijn al prachtig en de karakters van de dieren stralen van de pagina’s af. Mooi verhaal, net even anders dan het standaard genre.

  2. Author

    Het verhaal intrigeert me en ik ben er erg benieuwd naar. Het omslag trekt me niet aan. Ik vind het er saai uit zien

Geef een antwoord