bitmoji plaatje party time

Vandaag is het 6 jaar geleden dat ik de eerste recensie plaatste op Ikvindlezenleuk. Ik wist toen nog niet precies wat ik met mijn website wilde gaan doen, maar wel dat het over jeugdboeken zou staan. In de eerste weken plaatste ik ook blogjes over films die tijdens de kerstperiode op tv kwamen en gebaseerd waren op een jeugdboek. Na een tijdje besloot ik me te focussen op recensies over jeugdboeken met als doel laten zien hoeveel leuke boeken er zijn. 

Inmiddels staan er meer dan 4300 recensies op de websites en komen er dagelijks zo’n 600 unieke bezoekers op de website. 

Ik ben trots op wat er bereikt is in de afgelopen 6 jaar. Op naar de toekomst!

P.S. Mijn eerste recensie ging over Drakenbloed en kamillethee van Joke Reijnders en je kunt hem hier lezen. 

2 reacties

  1. Gefeliciteerd!! ???????????? Op naar nog meer mooie gezellige leerjaren!!

Comments are closed.