logo NOT 2019Een tijdje geleden deed de NOT (Nederlandse OnderwijsTentoonstelling) een oproep. Ze waren op zoek naar bloggers die tijdens de NOT (22 t/m 26 januari) aanwezig willen zijn en iets willen vertellen aan de bezoekers over hun blog én over de NOT willen bloggen. Dat leek mij wel een leuk idee. Zo kan ik aan leerkrachten vertellen over Ikvindlezenleuk en laten zien hoe leuk het is om een recensie te schrijven. Hopelijk maken zij daarna hun leerlingen ook enthousiast 🙂

 

Wat is de NOT?

De NOT wordt om het jaar georganiseerd en is het grootste evenement in Nederland op het gebied van onderwijs. De NOT richt zich op kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar onderwijs. In 2017 was ik hier voor het eerst. Voor mij was het vooral leuk om bij de stands van uitgeverijen langs te gaan om te zien wat voor mooie boeken er uitgegeven worden. In januari ga ik er weer naar toe, maar dit keer niet alleen als bezoeker maar ook als blogger.

 

Wanneer is Ikvindlezenleuk aanwezig?

Ik ben aanwezig op donderdag 24 januari (van 11-13 uur en van 15 tot 17 uur). Ik ga leestips uitdelen aan bezoekers en ik hoop dat veel mensen ter plekke een recensie willen schrijven. Daarnaast zal ik ook op de beurs rondlopen en een verslag schrijven over wat ik allemaal voor leuks tegen kom.

 

Kom jij ook?

Dus… zet donderdag 24 januari in je agenda en kom gezellig langs bij Ikvindlezenleuk.