Aby Hartog werkt bij De Kinderboekwinkel in Amsterdam. Aby maakt voor De Kinderboekwinkel wekelijks een filmpje waarin hij vertelt over een boek. Deze filmpjes worden ook gedeeld op Ikvindlezenleuk. Veel kijkplezier!

Informatie over het boek

boekomslag Mãrtinš Zutis - In de voetsporen van Karel Daarwind

Mãrtinš Zutis – In de voetsporen van Karel Daarwind
Boycott 2018, 32 bladzijden, illustraties van Mãrtinš Zutis, vertaald door Manten Devriendt & Liene Jakobsone, 6+
De bioloog Karel Daarwind botst op een grootse ‘ontdekking’ wanneer hij voor zijn huis vreemde voetafdrukken ind e sneeuw vindt. Terwijl hij de afdrukken volgt, en zich afvraagt van welk wezen ze zouden kunnen zijn, vindt hij steeds meer afdrukken. Karel weet niet dat hij ze zelf in de sneeuw achterlaat, omdat hij – verloren in zijn gedichten – gewoon in cirkels rondloopt…

Koop het boek bij De Kinderboekwinkel

knop meer info over boek

Met dank aan Aby Hartog en De Kinderboekwinkel voor het filmpje. Bekijk hier alle leestips.

Geef een antwoord