Bekijk het omslag

boekomslag Fiona Rempt - De drakendoder (De orde van de drakenmenners 1)

 

Lees de samenvatting

Fiona Rempt – De drakendoder (De orde van de drakenmenners 1)
Kluitman 2015, 266 bladzijden, illustraties van Daniëlle Futselaar, 10+

Matti woont samen met zijn beste vriend Tink bij zijn pleegouders in Parijs. Zijn echte ouders zijn verdwenen toen hij nog klein was. Iedereen zegt dat ze dood zijn, maar Matti denkt daar anders over. Hij is vastbesloten om ze te gaan zoeken, later als hij groot is. In een zomervakantie neemt oom Jussi Matti mee naar het eiland Drekar Mohoao, waar hij logeert in de Drakenburcht, het hoofdkwartier van de Orde van de Drakenmenners. Matti vindt oom Jussi en zijn vrienden een stelletje freaks en gelooft niet in al die drakenonzin, maar als hij oog in oog komt te staan met een echte draak, begint de realist in hem te wankelen. Matti en de draak Loef worden dikke vrienden. Kunnen ze elkaar helpen of zit hun vriendschap de uitkomst van hun dromen juist in de weg?

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek? Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”42″]

 

1 reactie

  1. Ja, lekker lezen. Helaas nog niet deel in deel 2 begonnen.

Geef een antwoord