Bekijk het omslag

boekomslag Tom Fletcher - De kerstmisaurus

 

Lees de samenvatting

Tom Fletcher – De kerstmisaurus
Billy Bones 2018, 384 bladzijden, illustraties van Shane Devries, vertaald door Lidwien Biemann, 8+
Maak kennis met Willem Tuffer, een 10-jarig jongetje dat helemaal gek van dino’s is. Op school heeft hij het niet altijd makkelijk: het nieuwe meisje in de klas, Brenda Kwel, doet er alles aan om hem het leven zuur te maken. En oh ja, hij zit ook nog in een rolstoel. Maar dan gebeurt er iets magisch… Voor kerst heeft hij namelijk maar één grote wens: een eigen dino! Hoewel de Kerstman voor heel veel cadeaus kan zorgen, lijkt een dinosaurus onmogelijk. Of toch niet?

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek? Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”58″]

 

Geef een antwoord