Bekijk het omslag

boekomslag Janneke Schotveld - De kikkerbilletjes van de koning

 

Lees de samenvatting

Janneke Schotveld – De kikkerbilletjes van de koning
Van Holkema & Warendorf 2018, 128 bladzijden, illustraties van meerdere illustratoren, 8+
In dit moderne sprookjesboek zijn vijftien moderne sprookjes van topauteur Janneke Schotveld opgenomen. Over Uk, die klein van stuk is, maar dapper genoeg om het bos te betreden waar een gevaarlijke reus huist. Over de ridster die besluit de prins van haar dromen uit het kasteel van zijn ouders te bevrijden. Over heksje Hetje die een bezem voor haar verjaardag krijgt, maar niet durft te vliegen. Over prinses Lupine die haar bruidegom moet kiezen uit zevenhonderd prinsen, maar bij niet één prins kriebels in haar buik voelt. En over de koning die dolgraag kikkerbilletjes eet – tot hij ineens zelf in een kikker verandert.

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek? Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”47″]

 

1 reactie

  1. Benieuwd naar de verhalen!

Geef een antwoord