Bekijk het omslag

boekomslag Eric Puybaret - De rode stelten

 

Lees de samenvatting

Éric Puybaret – De rode stelten
Abimo 2014, 26 bladzijden, illustraties van Éric Puybaret, vertaald door Piet de Loof, 6-
Stel je voor… een stad die op het water drijft. De huizen staan op palen, de mensen lopen op stelten. Leopold heeft de langste stelten van iedereen. Hij torent zo hoog boven iedereen uit dat hij meer vogels kent dan mensen. Hij leeft alleen, met zijn hoofd in de wolken. Maar dan komt het winterfeest eraan. De bewoners van de waterstad hebben Leopolds hulp nodig. Hij torent zo hoog boven iedereen uit dat hij meer vogels kent dan mensen. Hij leeft alleen, met zijn hoofd in de wolken. Maar dan komt het winterfeest eraan. De bewoners van de waterstad hebben Leopolds hulp nodig…

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek? Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”39″]

 

Geef een antwoord