Bekijk het omslag

boekomslag Neil Gaiman - De slaapster en de spintol

 

Lees de samenvatting

Neil Gaiman – De slaapster en de spintol
Blossom Books 2017, 66 bladzijden, illustraties van Chris Riddell, vertaald door Maria Postema, 15+
Meesterverteller Neil Gaiman schreef een hervertelling van Doornroosje en Sneeuwwitje, dat prachtig werd geïllustreerd door Chris Riddell. Je dacht dit verhaal misschien te kennen. Het verhaal van een wraakzuchtige bosheks. Een magische spintol. Een overwoekerd kasteel met een prinses in diepe slaap. Drie dwergen zien verder onheil aankomen, en dan besluit een koningin met sneeuwwitte huid haar trouwjurk om te ruilen voor een harnas en een zwaard.

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek? Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”55″]

 

Geef een antwoord