Bekijk het omslag

boekomslag Antonia Michaelis - De sprookjesverteller

 

Lees de samenvatting

Antonia Michaelis – De sprookjesverteller
Lemniscaat 2017, 366 bladzijden, vertaald door Merel de vink, 15+
Abel Tannatek is een jongen om wie je maar het beste met een grote boog heen kunt lopen: asociaal, een spijbelaar en een drugsdealer. Anna is dan ook hoogst verbaasd als ze hem op een dag met een klein meisje ziet – en hem aan dat meisje een prachtig sprookje hoort vertellen. Anna wordt op slag verliefd op deze mysterieuze jongen die twee kanten lijkt te hebben. Langzaam maar zeker weet Anna Abel te ontdooien en toegang te krijgen tot zijn hart en dat van zijn zusje Micha. Ze wordt gevangen door het sprookje over de kleine koningin. Maar het sprookje wordt steeds zwarter – en als er doden in het verhaal vallen, duikt ook in de werkelijkheid het eerste lijk op… Wat is er waar van het sprookje en wie is Abel echt?

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek? Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”44″]

 

1 reactie

  1. ik heb hem gelezen en was wel aardig..
    beetje donker , beetje apart
    maar geen mustread

Geef een antwoord