Bekijk het omslag

boekomslag Matt Haig - Een jongen met de naam Kerstmis

 

Lees de samenvatting

Matt Haig – Een jongen met de naam Kerstmis
Moon 2016, 252 bladzijden, illustraties van Chris Mould, vertaald door Karin Pijl, 10+
Nikolas woont met zijn vader in Finland, waar ze het niet al te ruim hebben. Wanneer Nikolas’ vader de kans krijgt om veel geld te verdienen, neemt hij die meteen aan. Hij gaat op reis naar het noorden om te helpen bewijzen dat Elfhelm, het legendarische elfendorp, echt bestaat en laat Nikolas achter bij de kwaadaardige, kinderhatende tante Carlotta. Het duurt niet lang voor Nikolas het niet meer uithoudt en op zoek gaat naar zijn vader.

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek?¬†Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”62″]

 

Geef een antwoord