Bekijk het omslag

boekomslag Blexbolex - Een sprookje

 

Lees de samenvatting

Blexbolex – Een sprookje
Clavis 2013, 174 bladzijden, illustraties van Blexbolex, 6+
Blexbolex neemt de lezer in dit bijzondere kijkboek zeven keer mee in hetzelfde verhaal. Het begint met maar drie beelden: vertrekken – onderweg zijn – aankomen, van school naar huis. In elk volgend verhaal wordt deze basis herhaald, maar worden er telkens meer beelden tussen gevoegd, tot in het zevende verhaal heel bijzondere avonturen gebeuren en de wereld letterlijk op zijn kop staat.

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek? Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”40″]

 

1 reactie

  1. Beetje een raar boek, ik weet niet zo goed wat ik ervan vind, of moet vinden, zelfs. Dat je experimenteert met stijl en vorm in een boek is prima, maar hier miste ik toch een beetje verhaal, geloof ik.

Geef een antwoord