Bekijk het omslag

boekomslag Floortje Zwigtman - Fabeldieren: over draken, eenhoorns, griffioenen en veel meer

 

Lees de samenvatting

Floortje Zwigtman – Fabeldieren: over draken, eenhoorns, griffioenen en veel meer
Lannoo 2017, 96 bladzijden, illustraties van Ludwig Volbeda, 10+
Maak kennis met de meest zonderlinge, grappige, oogverblindende, weerzinwekkende en gevaarlijke wezens. Wist je dat je een draak kunt temmen met melk? Dat een griffioen een hopeloze romanticus is? Dat er op de hele wereld maar één feniks leeft? En ken je de Japanse keukegen? Dit fabeldier lijkt op een kleine, langharige hond die hoognodig in bad moet. Je vindt hem in huizen die nooit schoongemaakt worden. De demon Mahaha? Dit giechelende wezen zwerft over de poolvlakte en is altijd op zoek naar een slachtoffer om dood te kietelen. De squonk? Dit Noord-Amerikaanse schepsel is het droevigste fabeldier ter wereld.Wil je een glimp van hem opvangen? Volg dan het spoor van tranen door het bos.

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek? Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”53″]

 

Geef een antwoord