Bekijk het omslag

boekomslag Cornelia Funke - Hart van inkt (Inkttrilogie 1)

 

Lees de samenvatting

Cornelia Funke – Hart van inkt (Inkttrilogie 1)
Querido 2006, 496 bladzijden, vertaald door Ab Bertholet & Hanneke Beneden, 12+
Meggie is dol op verhalen en op boeken, net als haar vader Mo. Toch heeft Mo nooit iets willen voorlezen, in al die lange jaren sinds Meggies moeder op een raadselachtige manier is verdwenen. Op een nacht klopt er een vreemde figuur bij ze aan. Hij komt ze waarschuwen voor een nietsontziende schurk die achter Mo aan zit, en achter een bijzonder boek dat Mo in handen heeft: Hart van inkt. Meggie heeft dat boek nog nooit gezien.

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek? Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”43″]

 

2 reacties

  1. Ik heb dit boek een tijdje terug gelezen, en ik vond het erg leuk. Het is een spannend en ook mysterieus verhaal. Ik denk dat heel veel kinderen en ook oudere kinderen dit een leuk boek gaan vinden. Er is ook een film van gemaakt.

  2. Super leuk, grappig en spannend

Geef een antwoord