Bekijk het omslag

 

Lees de samenvatting

Kathryn Littlewood – Het magische receptenboek van bakkerij Bliss
Van Holkema & Warendorf 2012, 270 bladzijden, illustraties van Wouter Tulp, vertaald door Sandra van de Ven, 10+
De ouders van Roos, Millie, Tijm en Dille runnen een magische bakkerij met behulp van een magisch kookboek. Als hun ouders een tijdje de stad uit moeten, krijgt Roos de sleutel van de voorraadkamer waarin het kookboek wordt bewaard. Ze mogen de deur alleen in noodgevallen openen, want er mag absoluut geen magie vrijkomen. Wanneer ze toch experimenteren met wat magische recepten, belanden de kinderen in maffe situaties. Maar met de tovertaart waarmee ze denken alles terug te kunnen draaien, zetten ze het stadje pas echt op zijn kop. Dan staat er ineens een vrouw op de stoep die beweert dat ze hun tante Lilian is. Dille geeft de sleutel van de voorraadkamer aan tante Lilian, zodat zij een recept kan maken dat alles teniet kan doen. Maar is tante Lilian wel te vertrouwen?

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek?¬†Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”59″]

 

1 reactie

  1. Ja gelezen! Erg leuk!

Geef een antwoord