Bekijk het omslag

boekomslag Tahereh Mafi - Verdermeer

 

Lees de samenvatting

Tahereh Mafi – Verdermeer
Blossom Books 2016, 372 bladzijden, illustraties van Theresa Evangelista, vertaald door Merel Leene, 10+
Het is bijna drie jaar geleden dat de vader van de twaalf jaar oude Alice Alexis Koningsdauw uit Ferenwoud verdween met niets anders bij zich dan een liniaal. Alice is vastbesloten om hem terug te brengen maar ze heeft geen idee hoe. Wat ze wel weet, is dat ze nog meer houdt van Vader dan ze houdt van avontuur en nu gaat ze het een beleven om de ander te vinden. Alice moet door het mysterieuze, gevaarlijke land Verdermeer reizen, waar onder soms boven is, papier tot leven komt en links soms rechts is maar soms ook heel erg krom. In deze wereld is niets wat het lijkt en Alice heeft al haar moed en verstand nodig om te kunnen overleven – maar het is vooral haar hart dat ze moet leren vertrouwen.

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek?¬†Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”38″]

1 reactie

  1. mooie cover
    verhaal kon mij niet boeien..
    overhyped

Geef een antwoord