Bekijk het omslag

boekomslag Lissa Evans - Wode Weus en de Wiezewalla's

 

Lees de samenvatting

Lissa Evans – Wode Weus en de Wiezewalla’s
Gottmer 2017, 268 bladzijden, illustraties van Lissa Evans, vertaald door Jenny de Jonge, 8+
Stel, je heet Fiet en je bent bijna elf. Je valt van een trap en belandt in een vreemde wereld. Je hebt drie metgezellen: twee zijn knettergek en de derde is je verschrikkelijke neef Harmen. Om terug naar huis te komen moet je een reeks haast onmogelijke onmogelijke puzzels oplossen. Je krijgt te maken met een wrede dictator (voormalig knuffelkonijn Rode Reus, door Fiets kleine zusje consequent Wode Weus genoemd) en 3000 bizarre wezens die Wiezewalla’s heten. En de complete situatie – de héle toestand – is jouw schuld.

Hier vind je meer informatie over dit boek.

 

Geef jouw mening

Lijkt dit jou een leuk boek? Laat hieronder een reactie achter…

[poll id=”52″]

 

Geef een antwoord