Beste boeken van 2018

De meeste kranten, tijdschriften, websites en blogs publiceren in december lijstjes met de beste boeken die mensen gelezen hebben in 2018. Best vreemd, want je weet maar nooit wat je in december nog gaat lezen. Zo las ik op Oudjaarsdag een boek dat mijn tweede vijf-sterrenboek van 2018 werd.

Ik ben heel benieuwd naar jouw top 3. Wat zijn de mooiste, grappigste of meest fantastische boeken die jij vorig jaar hebt gelezen? Hieronder kun je jouw top 3 invullen en dan plaats ik die in januari op de website. Onderaan deze pagina vind je een overzicht met alle geplaatste favoriete boeken.

Top 3 van Mathilde

Top 3 van Hilma

Top 3 van Ingrid

Top 3 van Judith

Top 3 van Katrien

Top 3 van Crystal

Top 3 van Luuk en Tienke

Top 3 van Danny

Top 3 van Lian

Top 3 van Phere