De meeste kranten, tijdschriften, websites en blogs publiceren in december lijstjes met de beste boeken die mensen gelezen hebben in 2018. Best vreemd, want je weet maar nooit wat je in december nog gaat lezen. Zo las ik op Oudjaarsdag een boek dat mijn tweede vijf-sterrenboek van 2018 werd.

Ik ben heel benieuwd naar jouw top 3. Wat zijn de mooiste, grappigste of meest fantastische boeken die jij vorig jaar hebt gelezen? Hieronder kun je jouw top 3 invullen en dan plaats ik die in januari op de website. Onderaan deze pagina vind je een overzicht met alle geplaatste favoriete boeken.

flaticon open envelop

Top 3 van Mathilde

flaticon open envelop

Top 3 van Hilma

flaticon open envelop

Top 3 van Ingrid

flaticon open envelop

Top 3 van Judith

flaticon open envelop

Top 3 van Katrien

flaticon open envelop

Top 3 van Crystal

flaticon open envelop

Top 3 van Luuk en Tienke

flaticon open envelop

Top 3 van Danny

flaticon open envelop

Top 3 van Lian

flaticon open envelop

Top 3 van Phere

Geef een antwoord