20190124 not - 15

Kinderboekenuitgevers op de NOT

Vandaag zit ik in de bloggerstraat op de NOT. Ik zit hier van 11 tot 13 en van 15 tot 17 uur. Ik was vanmorgen wat eerder aanwezig in de Jaarbeurs en na een bezoekje aan de persruimte om mijn jas weg te brengen en een kopje thee te pakken ben ik de NOT opgelopen. De NOT is verspreid over 3 hallen en er is heel veel te zien. Voor mij zijn de uitgeverijen en andere stands die met lezen te maken hebben het interessants. Ik heb alvast een klein rondje over het Kinderboekenplein gelopen.

Bij de stands van uitgeverij Clavis, De Wakkere Muis, Luitingh-Sijthoff, Zwijsen, De Fontein, Gottmer, Holland, Hoogland & Van Klaveren heb ik foto’s gemaakt, die je hieronder ziet. Als je van boeken houdt moet je daar vooral een kijkje nemen. Bij de stand van Stichting Lezen kun je een mooie gedichtenposter ophalen met een gedicht van Hans & Monique Hagen. Bij de stand van Boekstart & de Bibliotheek op School kun je ook een mooie gedichtenposter krijgen. Al deze stands vind je in hal 1.

Vanmiddag ga ik bij de andere uitgeverijen langs en zal daar ook weer foto’s van plaatsen.

Lees ook mijn tweede blog over mijn dag in de bloggerstraat: Nog meer kinderboekenuitgeverijen op de NOT