Aby Hartog werkt bij De Kinderboekwinkel in Amsterdam. Aby maakt voor De Kinderboekwinkel wekelijks een filmpje waarin hij vertelt over een boek. Deze filmpjes worden ook gedeeld op Ikvindlezenleuk. Veel kijkplezier!

Informatie over het boek

boekomslag Ingrid Chabbert - De dag dat ik een vogel werd

Ingrid Chabbert – De dag dat ik een vogel werd
Hoogland & Van Klaveren 2018, 38 bladzijden, illustraties van Raúl Nieto Grundi, vertaald door Berd Ruttenberg, 6+
‘De dag dat ik naar school ging, werd ik verliefd. Isabel en ik zitten in dezelfde klas. Ze zit precies voor me. Ik zie haar wel. Zij ziet mij niet.’ Wie verliefd is, moet soms inventief zijn. En zijn vleugels durven uitslaan.

Koop het boek bij De Kinderboekwinkel

kno meer info over boek

Met dank aan Aby Hartog en De Kinderboekwinkel voor het filmpje. Bekijk hier alle leestips.