Aby Hartog werkt bij De Kinderboekwinkel in Amsterdam. Aby maakt voor De Kinderboekwinkel wekelijks een filmpje waarin hij vertelt over een boek. Deze filmpjes worden ook gedeeld op Ikvindlezenleuk. Veel kijkplezier!

Informatie over het boek

boekomslag Leo Timmers - Een huis voor Harry

Leo Timmers – Een huis voor Harry
Querido 2017, 50 bladzijden, illustraties van Leo Timmers, 6-
Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

Koop het boek zonder vingerpoppetje of het boek met vingerpoppetje bij De Kinderboekwinkel

knop meer info over boek

Met dank aan Aby Hartog en De Kinderboekwinkel voor het filmpje. Bekijk hier alle leestips.

Geef een antwoord