Benieuwd naar alle maandoverzichten sinds het begin van Ikvindlezenleuk? Bekijk ze via deze pagina. Recensies over boeken vanaf 12 jaar vind je op IkvindlezenNIETleuk.

Deze maand werden er 103 recensies geschreven, met dank aan Aimeric, Anna, Anniek, Arjan, Beaui, Brian, Cheyenne, Debby, Ella, Femke, Fenna, Fenne, Finnan, Fokke Maarten, Gijs, Hilma, Imme, Jade, Jaidy, Jarno, Jayme, Jirre, Jochem, Julia, Jurre, Laura, Len, Levi, Lieke, Lissy, Loes, Lotte, Luuk, Maarten, Marilène, Maud, Max, Mette, Meyke, Milan, Nick, Niki, Nore, Pahul, Phere, Pim, Puck, Rany, Rens, Rianne, Robyn, Sam, Sanne, Sara, Sayuri, Sharon, Soleène, Sophie, Stan, Suus, Thirza, Tirza, Trevor, Wessel en anonieme recensenten.

Geen berichten gevonden.

Recensieboeken

Met dank aan uitgeverijen Boycott, Clavis, HarperCollins, Luiting-Sijthoff, Querido, Rubinstein, Unieboek Het Spectrum en Bianca Mastenbroek, CPNB, Kijk en Lees.

Geen berichten gevonden.