boekomslag Geronimo Stilton - Geef gas, Geronimo! (Geronimo Stilton 72)

Uitgerekend ik word door de burgemeester van Rokford gevraagd om een demonstratie veilig-rijden te geven! Bevend van angst ga ik op zoek naar mijn rijbewijs, maar wat blijkt? Het is verlopen! Ik heb al jaren geen auto meer gereden en heb er nooit aan gedacht om het te verlengen. Halsoverkop begin ik aan een spoedcursus om mijn rijexamen opnieuw te doen. Gelukkig staan mijn vrienden me met raad en daad bij om er voor te zorgen dat ik op tijd klaar ben voor de demonstratie! Een race tegen de klok!

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Jayme (8-10 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
Geleend bij de bibliotheek
Wat vind je van het boek?
★★☆☆☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik vond de tekst op de achterkant leuk
Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, geheimzinnig, kort, saai
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
ja ik vind ze best leuk
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemakkelijk
Waar gaat het verhaal over?
over een muis die opnieuw zijn rijbewijs moet halen en er komen allemaal verhalen
Wie is de hoofdpersoon?
geronimo
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
nee
Waar speelt het verhaal zich af?
in de wakkere muis kantoor
Wat vind je leuk aan dit boek?
de illustraties
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
het verhaal
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
finnan
Wil je het boek nog een keer lezen?
Nee, ik wil het boek niet nog een keer lezen

Geef een antwoord